Το Ελαιόλαδο Χρυσελιά υποστηρικτής της 1ης Πανελλήνιας Εκπαιδευτικής Ημερίδας για τη διατροφή.

 Το Ελαιόλαδο Χρυσελιά υποστηρικτής της 1ης Πανελλήνιας Εκπαιδευτικής Ημερίδας για τη διατροφή.

Η ΚΟΡΕ συνεχίζει να υποστηρίζει πιστά κάθε ενέργεια που αφορά τη σωστή διατροφή και τις υγιεινές επιλογές στην καθημερινότητά μας, τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, στις 16 Οκτωβρίου, η εταιρεία ΚΟΡΕ με το προϊόν της Ελαιόλαδο Χρυσελιά, ήταν ο Platinum υποστηρικτής της 1ης Πανελλήνιας Εκπαιδευτικής Ημερίδας για τη Διατροφή που οργανώθηκε από το Project Parenting, την 1η εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα.

Στη Ημερίδα συμμετείχαν εξειδικευμένοι επαγγελματίες διατροφής και υγείας, οι οποίοι ανέλυσαν τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τη διατροφή των παιδιών, τη σχέση των γονέων με τον φαγητό αλλά και τη σύνδεση αυτών των δύο.

Στο πρώτο μέρος ανέπτυξαν θέματα σε σχέση με τη διατροφή του παιδιού. Τι “πρέπει” να τρώει, τι συμβαίνει με τις αλλεργίες, την επιλεκτική σίτιση, πώς διαχειριζόμαστε τα εξωτερικά πρότυπα και πολλά ακόμα.

Ενώ στο δεύτερο μέρος η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ανάγκες των γονέων, τόσο διατροφικά όσο και συναισθηματικά. «Πώς αυτές επηρεάζουν τη σχέση μας με το σώμα μας αλλά και τη σχέση του παιδιού μας με το φαγητό».

Με τη συνεργασία αυτή μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κόσμο μελλοντικών ενηλίκων με υψηλότερη διατροφική ενημέρωση και κατ’ επέκτασή να επενδύσουμε στην καλλιέργεια των παιδιών μας σε θέματα διατροφής που είναι στις μέρες μας ύψιστης σημασίας και επιτακτική κοινωνική ανάγκη.

Δημοσιεύσεις

https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/to-elaiolado-xruselia-upostiriktis-tis-1i-panellinias-ekpaideutikis-imeridas-gia-ti-diatrofi/

https://www.makthes.gr/to-elaiolado-chryselia-ypostiriktis-tis-1i-panellinias-ekpaideytikis-imeridas-gia-ti-diatrofi-671365