Ό,τι καλύτερο για σένα…

γιατί η φιάλη Pet είναι φιλική προς τον πλανήτη

icon

Βρήκαμε τον τρόπο το ελαιόλαδο να μην ωφελεί μόνο αυτόν που το καταναλώνει, αλλά και όλους τους άλλους! Κάθε πλαστική μας φιάλη είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό κατά 20%, ενώ όλη η φιάλη είναι ανακυκλώσιμη 100%.

carousel Image
carousel Image

γιατί το ελαιόλαδο κάνει καλό στην υγεία

Με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, το ελαιόλαδο έχει αποδειχθεί ότι έχει αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Βοηθάει στην πρόληψη των εγκεφαλικών και των καρδιακών παθήσεων. Μειώνει ακόμα τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου β’ και βοηθάει στη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν είναι απλά τρόφιμο, αλλά και φάρμακο.

γιατί κάθε φάση περνάει από αυστηρούς ελέγχους

Αν χρησιμοποιείτε ελαιόλαδο στην καθημερινή σας μαγειρική και διατροφή, πρέπει να είστε σίγουροι για την ποιότητά του. – Έχει παραχθεί από υγιείς καρπούς; – Συλλέχθηκαν τη χρυσή στιγμή της ωρίμανσής τους; – Eπεξεργάστηκαν σε υγειονομικώς ελεγμένα και πιστοποιημένα ελαιοτριβεία; – Αποθηκεύτηκαν σε σκοτάδι και αεριζόμενους ξηρούς χώρους; Για όλα αυτά και για ακόμα περισσότερα, μπορείτε να είστε σίγουροι όταν επιλέγετε ένα μπουκάλι Χρυσελιά. Γιατί ξέρετε ότι κάθε παρτίδα περνάει από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

carousel Image
carousel Image

γιατί η γεύση του “μιλάει”

Ακόμα κι αν δεν έχετε τον εκπαιδευμένο ουρανίσκο ενός γευσιγνώστη, μπορείτε να καταλάβετε τη νοστιμιά του ελαιολάδου Χρυσελιά, στάζοντας λίγες σταγόνες πάνω σε μια φέτα ψωμί. Νιώθετε τη μεστή γεύση του και τα απαλά αρώματα στην επίγευση;

γιατί οι Έλληνες παραγωγοί είναι εγγύηση ποιότητας

Στη Χρυσελιά συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους παραγωγούς ελαιολάδου από όλη τη Ελλάδα. Επιλέγοντας ελαιόλαδο Χρυσελιά για την καθημερινή σας διατροφή στηρίζετε αυτόματα τους καλλιεργητές που συλλέγουν με μεράκι τον πολύτιμο καρπό της ελιάς.

carousel Image
carousel Image

γιατί με τυποποιημένο ελαιόλαδο νιώθεις ασφαλής

Γνωρίζετε ότι μόνο η τυποποίηση του ελαιολάδου μπορεί να προσφέρει εγγύηση σταθερής ποιότητας ελαιολάδου, χωρίς προσμίξεις; Aν το ελαιόλαδο δεν έχει ελεγχθεί, μπορεί να περιέχει πυρηνέλαιο ή και λάδι από παλαιότερες σοδειές.