Εμπειρία Χρυσελιά Mommy’s Edition. Ένα απόγευμα στη φύση.

 Εμπειρία Χρυσελιά Mommy’s Edition. Ένα απόγευμα στη φύση.

Το ελαιόλαδο Χρυσελιά , προσκάλεσε μαμάδες Food bloggers μαζί με τα παιδιά τους ώστε να περάσουν ένα δημιουργικό απόγευμα στο κτήμα Αρίστη. Αφορμή αυτής της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι μαμάδες σχετικά με τα οφέλη του ελαιολάδου και τον τρόπο να το εντάξουν στην διατροφή των παιδιών τους.

 

Το ελαιόλαδο Χρυσελιά σε συνεργασία με το Kids Cooking club έδωσαν την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες όπου σκοπός τους ήταν να βιώσουν την «εμπειρία Χρυσελιά» μέσα από την γεύση και τα αρώματα του ελαιόλαδου. Μέσα από ένα blind taste μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν αλλά και να ξεχωρίσουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χρυσελιά. Οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά τους είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μαγειρικές δραστηριότητες όπου σκοπός τους ήταν να μάθουν διάφορους τρόπους να εντάξουν το ελαιόλαδο στην καθημερινότητα τους. Οι μικροί μας φίλοι δημιούργησαν διάφορες χειροτεχνίες και φύτευσαν την δικιά τους ελιά. Επιπλέον, οι καλεσμένοι συμμετείχαν σε συζήτηση με τον chef Κυριάκο Μελά του Kids cooking club σχετικά με το ελαιόλαδο ως σύμμαχο στην παιδική διατροφή.

 

Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία ΚΟΡΕ για το ελαιόλαδο Χρυσελιά, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό της να γεύεται το Ελαιόλαδο Χρυσελιά μέσα από εμπειρίες που  δημιουργεί κάθε χρόνο ειδικά για αυτούς. Η εταιρεία ΚΟΡΕ θα συνεχίσει τις ενέργειες αυτές, με σκοπό να δώσει σε όσους περισσότερους να ζήσουν μια εμπειρία Χρυσελιά, γεμάτη γεύση.