Τσιγάρισμα κρέατος

 Τσιγάρισμα κρέατος

Όταν θέλετε να τσιγαρίσετε κρέας σε κατσαρόλα στην αρχή της εκτέλεσης οποιασδήποτε συνταγής μαγειρευτού, θα πρέπει να το έχετε οπωσδήποτε στεγνώσει με χαρτί κουζίνας, γιατί αν έχει υγρά, αντί να τσιγαριστεί θα βγουν οι χυμοί του και θα αρχίσει να βράζει. Επιπλέον η κατσαρόλα θα πετάξει λάδια. Η ένταση στο μάτι πρέπει να είναι δυνατή και ο πάτος της κατσαρόλας να καλύπτεται από ελαιόλαδο, είτε κλασικό, είτε εξαιρετικά παρθένο.