Η αρχή και το τέλειωμα στις πράσινες σαλάτες

 Η αρχή και το τέλειωμα στις πράσινες σαλάτες

Για να ετοιμάσετε μια οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα, ξεκινάτε με το να πλύνετε τα φύλλα καλά σε τρεχούμενο νερό και να τα στεγνώσετε εντελώς σε φυγοκεντρικό στραγγιστήρι σαλάτας.

Τελειώνετε πάντα με το να φτιάξετε μια βινεγκρέτ χτυπώντας 3 μέρη εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Χρυσελιά με ένα μέρος καλό ξίδι ή λεμόνι, που την βάζετε πάνω στη σαλάτα ακριβώς πριν σερβιριστεί.