Συνταγές του Σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου

Home/Συνταγές του Σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου

Σούπα ελαιόλαδου με γαρίδες

2023-01-16T18:54:18+03:00

ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα ζελατίνη 500 ml ζωμό ψαριού αλάτι, κατά βούληση 300 ml κλασικό ελαιόλαδο, Χρυσελιά 2 λεμόνια, χυμός 8 γαρίδες μεσαίες, βρασμένες πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση [...]

Χοιρινό γεμιστό με κάστανα, δαμάσκηνα, μανιτάρια και φρέσκα μυρωδικά

2022-12-23T17:44:34+03:00

ΥΛΙΚΑ Για το μαρινάρισμα: 2 κιλά σπάλα χοιρινή, ανοιγμένη για γέμισμα 1/2 φλ. παρθένο ελαιόλαδο, Χρυσελιά 1 κ.σ. μπούκοβο 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη Για τη σύνθεση: 10 ξερά [...]

Χοιρινό κοντοσούβλι με ραΐτα και ψητές πιπεριές

2021-02-09T14:50:41+03:00

ΥΛΙΚΑ Υλικά: (4-6 μερίδες) 1 κ. χοιρινό μπούτι 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1 φρέσκο κρεμμύδι 3 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκ. σκόρδο 100 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο [...]

Croque Monsieur με παναρισμένο χοιρινό

2021-02-09T15:14:28+03:00

ΥΛΙΚΑ Υλικά: (4-6 μερίδες)  2  χοιρινά σνίτσελ Χωριάτικο προζυμένιο ψωμί 1 αυγό 200 γρ. αλεύρι Τριμμένη φρυγανιά  Τριμμένο ginger αλάτι Πιπέρι Κάρυ Για τη μπεσαμέλ: 40 γρ. βούτυρο LURPAK [...]