Project Description
ΥΛΙΚΑ

Δύο πράγματα κάνουν τη νόστιμη ταραμοσαλάτα: Ο καλός ταραμάς και η συχνή δοκιμή καθώς τη φτιάχνεις!
Υλικά
– 200 γρ ταραμάς καλός λευκός
– 350 γρ ψίχα ψωμιού
– 1 κρεμμύδι
– 2 λεμόνια
– 1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο Χρυσελιά
– πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βρέχουμε την ψίχα και τη στίβουμε καλά.
Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι.
Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.
Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας