Project Description

ΥΛΙΚΑ

Τι πιο παραδοσιακό!

Υλικά

– 1 κοτόπουλο
– 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι
– 2 σκελίδες σκόρδο
– αλάτι – πιπέρι
– λίγη ρίγανη
– χυμό απο μισό λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε το κοτόπουλο.

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε για φούρνο.

Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε και την ριγανούλα.

Κόβετε το σκορδάκι χοντροκομμένο.

Τα βάζετε όλα στο ταψί σας.

Ρίχνετε και το λάδι με λίγο νεράκι.

Ψήνετε για 1,5 ώρα στους 180-200 βαθμούς.

Όταν είναι έτοιμο, βγάζετε απο τον φούρνο, όπως είναι καυτό ρίχνετε λεμόνι από πάνω και έτοιμο!