Portfolio

Home/Portfolio/

Κεφτεδάκια με λεμόνι και κάρδαμο σε σάλτσα ταχινιού

2023-05-04T16:08:14+03:00

ΥΛΙΚΑ Για τα κεφτεδάκια: 450 γρ. κιμάς αρνίσιος 1/3 φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, Χρυσελιά ½ κόκκινο κρεμμύδι μεσαίο, λιωμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένo 1 κομμάτι τζίντζερ, περίπου [...]

Σούπα ελαιόλαδου με γαρίδες

2023-01-16T18:54:18+03:00

ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα ζελατίνη 500 ml ζωμό ψαριού αλάτι, κατά βούληση 300 ml κλασικό ελαιόλαδο, Χρυσελιά 2 λεμόνια, χυμός 8 γαρίδες μεσαίες, βρασμένες πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση [...]

Χοιρινό γεμιστό με κάστανα, δαμάσκηνα, μανιτάρια και φρέσκα μυρωδικά

2022-12-23T17:44:34+03:00

ΥΛΙΚΑ Για το μαρινάρισμα: 2 κιλά σπάλα χοιρινή, ανοιγμένη για γέμισμα 1/2 φλ. παρθένο ελαιόλαδο, Χρυσελιά 1 κ.σ. μπούκοβο 1 κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη Για τη σύνθεση: 10 ξερά [...]

Χριστουγεννιάτικη πίτα με κιμά, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα

2021-11-25T13:26:14+03:00

ΥΛΙΚΑ Υλικά: (μεγάλο ταψί για 10-12 άτομα) 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες 200 γρ. βούτυρο Lurpak, λιωμένοΓια τη γέμιση 700 γρ. κιμά από μοσχαρίσια ελιά 1 [...]